9,6/10 i anmeldelser​

Høj faglighed

I hjertet af Nørrebro

​Tandlægeskræk tages alvorligt i vores klinik

Bliver du nervøs og urolig ved tanken om et tandlægebesøg? Så lider du måske af tandlægeskræk, ligesom mange andre mennesker gør. Hos Tandlæge Nagham M. Zwain er tandlægeskræk ingen skam. Vi har god tid til hver enkelt patient og en stor forståelse for, at det kan være en ubehagelig tanke at gå til tandlægen. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at besøge os.

Vores klinik er beliggende på Nørrebrogade nær runddelen, og her tager vi imod kunder fra København N., Nørrebro og andre omkringliggende områder.

Vi er en personlig og lille tandklinik med et imødekommende personale, som står klar til at give dig den bedst mulige behandling. Hos os sættes du og dine individuelle behov altid i centrum for behandlingen, så du kan få den bedst mulige oplevelse hos os.

Hvad er tandlægeskræk?

Selve betegnelsen tandlægeskræk dækker over det at være nervøs eller direkte bange for at gå til tandlægen. Typisk er det selve undersøgelsen, tandlægeinstrumenterne eller den pågældende behandling, som udløser angsten. Denne type af angst er normal og ses hos alle aldersgrupper.

Det er vigtigt for os at understrege, at du ikke skal være flov over at være nervøs for at gå til tandlægen. Vi har fuldt forståelse for dine følelser, og ønsker blot at hjælpe dig med at komme godt igennem behandlingen. Selvom du er bange for at gå til tandlægen, er det nemlig meget vigtigt, at du overvinder frygten og kommer afsted. Det kan nemlig have alvorlige følger, hvis ikke din mundhygiejne er i orden.

Først og fremmest kan det føre til slemme smerter i tænder og mund, hvilket vi med stor sandsynlighed hurtigt kan afhjælpe. Derudover har du ikke mulighed for at opdage eventuelle skader, hvis ikke du går til tjek hos din tandlæge.

Selvom du ikke har nogle symptomer, er det ingen garanti for, at dine tænder er uden skader. Hvis du går rundt med dårlig mundhygiejne i længere tid, kan det sprede sig til resten af din krop. Hvis du eksempelvis har betændelse i en nerve eller i dit tandkød, kan dette via blodet sprede sig til andre steder i kroppen, såsom lunger, hjerte eller hjerne, hvilket kan være meget farligt.​

Få professionel hjælp til din frygt

Vi anbefaler altid, at du skal besøge vores klinik, selvom du er nervøs og bange. Vi vil sætte god tid af til dig, og hjælpe dig igennem behandlingen. Vores erfaring har tillagt os gode kompetencer til at imødekomme tandlægeskræk på forskellig vis. Vi sørger blandt andet for at informere vores kunder godt, inden den pågældende behandling igangsættes, da dette ofte kan være med til at skabe tryghed. Derudover er vores klinik indrettet med en afslappende atmosfære, som skal få dig til at føle dig tilpas og velkommen.

Hvis ikke du oplever forbedring, kan du få professionel hjælp til at bekæmpe tandlægeskræk på anden vis. Nogle har brug for beroligende piller, mens andre har stor gavn af hypnose. Én ting er sikkert: Det er vigtigt, at du tager din tandlægeskræk seriøst, og forsøger at overvinde den.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme af med din tandlægeskræk, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til give dig den bedst mulige behandling, som imødekommer dine behov og ønsker.

Du kan kontakte klinikken på telefon 35 85 18 38 eller på e-mail naghamzwain@hotmail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Skal vi kontakte dig?

Skriv til os nemt og hurtigt her også, hvis du har nogle spørgsmål. Du hører fra os hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 9,6/10 stjerner ud af 117 anmeldelser fra tandbud.dk

Åbningstider​

Mandag:                       09.00-15.00

Tirsdag:                         09.00-15.00

Onsdag:                        09.00-15.00

Torsdag:                       10.00-17.00

Fredag:                         Efter aftale

Firma

Tandlæge Nagham M. Zwain

CVR: 32734863​

Kontakt

Telefon: 35 85 18 38

E-mail: naghamzwain@hotmail.dk​​