9,6/10 i anmeldelser​

Høj faglighed

I hjertet af Nørrebro

Tandkrone og tandbro laves hos professionel tandlæge

Har du knækket en eller flere tænder? Så er en tandkrone eller en tandbro sandsynligvis den rette løsning til dig. Hos Tandlæge Nagham M. Zwain ved Nørrebrogade og runddelen i København N. har vi stor erfaring på området og kan derfor hjælpe dig med den rette behandling. Vi tager primært imod kunder fra Nørrebro, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Hvis du mangler en eller flere tænder, det kan eksempelvis være, de er knækkede, eller hvis de er ustabile, så kan en tandkrone være den optimale løsning for dig. En tandkrone kan påsættes en knækket tand, hvis den er sund, eller den kan påsættes et tandimplantat. En tandbro består derimod af flere tandkroner ved siden af hinanden, og den kan også påsættes et implantat, eller den kan hæftes på de sunde nabotænder.

Vi laver altid en grundig forundersøgelse af din mund og dine tænder, hvorefter vi finder den helt rette løsning efter dine behov. Du kan derfor trygt vælge vores tandlæge, hvis dine tænder trænger til et tjek eller en særlig behandling.

Fuldkeramisk eller metalkeramisk tandkrone

En tandkrone kan fremstilles i mange forskellige slags materialer. De mest almindelige typer er fuldkeramiske porcelænskroner og metalkeramiske kroner, også kaldet MK-kroner. Dog er der også mange andre typer af kroner på tand. Sammen finder vi frem til den bedste løsning, som matcher dine behov og ønsker bedst muligt. Vi vejleder i den forbindelse også altid gerne med økonomi og holdbarhed, så du kan få en så billig løsning som muligt.

Du kan med andre ord være sikker på at få en krone, som passer til dig, hvis du får udført behandlingen i vores klinik.

​Vi har altid patienten i fokus på vores tandklinik, hvor vi har dygtige og imødekommende medarbejdere. Dine ønsker og behov bliver altid sat forrest, og vi har altid fokus på høj etik og mennesket bag tænderne. Samtidig lægger vi vægt på at udvise faglig kvalitet, højt hygiejneniveau og smertefri behandling samt en fornuftig pris på en tandkrone og en tandbro.

Hvad koster en tandkrone?

Den nøjagtige pris på en tandkrone afhænger af, hvilken type du har brug for. Derudover kommer prisen også an på opgavens yderligere omfang. Vi gør dog meget for at holde vores priser på et fornuftigt og konkurrencedygtigt niveau, uanset hvilken behandling der er tale om.

Vi er nemlig klar over, at det kan være en dyr fornøjelse at gå til tandlægen. Dog vil vi også gerne understrege vigtigheden i at besøge en tandlæge jævnligt, da det ellers kan ende ud i alvorlige tandproblemer, som kan blive en stor økonomisk udgift for dig.

Ring til os for at høre mere om kroner og broer

Vi har stort fokus på at have en ordentlig kommunikation med vores patienter, når de skal beslutte sig for en tandkrone eller en tandbro. Sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Ønsker du at høre mere eller bestille en tid, kan du ringe til os på telefon 35 85 18 38 for at aftale en konsultation, eller du kan skrive naghamzwain@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi kontakte dig?

Skriv til os nemt og hurtigt her også, hvis du har nogle spørgsmål. Du hører fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 9,6/10 stjerner ud af 117 anmeldelser fra tandbud.dk

Åbningstider​

Mandag:                       09.00-15.00

Tirsdag:                         09.00-15.00

Onsdag:                        09.00-15.00

Torsdag:                       10.00-17.00

Fredag:                         Efter aftale

Firma

Tandlæge Nagham M. Zwain

CVR: 32734863​

Kontakt

Telefon: 35 85 18 38

E-mail: naghamzwain@hotmail.dk​​