9,6/10 i anmeldelser​

Høj faglighed

I hjertet af Nørrebro

Rodbehandling af din tand på professionel vis

​Har du tandpine? Så skyldes det måske et hul i din tand, som kræver en rodbehandling. Hos Tandlæge Nagham M. Zwain i København N. har vi mange års erfaring med selv komplicerede rodbehandlinger, hvorfor vi også kan hjælpe dig. Vores klinik er beliggende på Allersgade på Nørrebro; en sidegade til Nørrebrogade og ikke langt fra Runddelen. Her tager vi imod alle kunder fra Nørrebro og omegn.

Vi er en tandklinik med et imødekommende og dygtigt personale, som altid står klar til at give dig den bedst mulige behandling af dine tænder. Vi sætter altid god tid af til hver enkelt kunde, hvis behov vi altid forsøger at imødekomme. Hos os kan du være sikker på, at vi altid udfører din behandling grundigt og omsorgsfuldt.

Hvordan foregår behandlingen?

En rodbehandling er påkrævet, hvis et kariesangreb går helt ind til nerven i tanden. En rodbehandling foregår således, at vores tandkirurg starter med at rense rodkanalen, som efterfølgende vil blive fyldt med et plastisk fyldningsmateriale. Det kan være nødvendigt, at tanden efterfølgende beskyttes af en tandkrone, da rodbehandlede tænder ofte er meget skrøbelige og dermed vil have større tendens til at knække.

Efter endt rodbehandling kan du opleve lette forbigående smerter, hvilket er helt almindeligt de første par dage. Dog sørger vi for, at selve behandlingen bliver smertefri. Vi lægger desuden vægt på altid at informere vores kunder så godt som muligt, så du kan føle dig tryg under hele behandlingen.

Hvad koster en rodbehandling?

Du er meget velkommen til at kigge forbi klinikken eller kontakte os for at indhente en pris på din rodbehandling. Hos os kan du forvente fornuftige og konkurrencedygtige priser uanset hvilken form for tandkirurgi, du skal have udført. Selvom vores priser er billige, kan du forvente en professionel behandling i trygge og gode omgivelser. Har du tandlægeskræk, finder vi også sammen en løsning på det.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, eller ønsker at bestille en tid med det samme, så kontakt os gerne på telefon 35 85 18 38, men du kan også skrive til vores e-mail naghamzwain@hotmail.dk, så vender vi tilbage inden længe.

Skal vi kontakte dig?

Skriv til os nemt og hurtigt her også, hvis du har nogle spørgsmål. Du hører fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 9,6/10 stjerner ud af 117 anmeldelser fra tandbud.dk

Åbningstider​

Mandag:                       09.00-15.00

Tirsdag:                         09.00-15.00

Onsdag:                        09.00-15.00

Torsdag:                       10.00-17.00

Fredag:                         Efter aftale

Firma

Tandlæge Nagham M. Zwain

CVR: 32734863​

Kontakt

Telefon: 35 85 18 38

E-mail: naghamzwain@hotmail.dk​​